Results 1 to 14 of 14

Thread: Initiating connection to battl.net never connects

  1. #1
    Registered User LarsA1exxander's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Madrid
    Age
    31
    Posts
    4

    Initiating connection to battl.net never connects

    Hi, xpam is not the only private server I play on and so to jump between servers I would run the reg file and to return to xpam I would just launch the client and that always worked. However I have just tried now and even though the gateway is Eurobattle.net Gproxy it stays stuck on the Initiating connection panel and never loads. A solution would be very helpful and appreciated. Following is the gproxy log: [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] starting winsock [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] setting process priority to "above normal" [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] RESTRICTED MODE OFF [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] W3 exe: C:/Program Files (x86)/Warcraft_III_1.28/Warcraft III 1.28.5/Warcraft III.exe [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] GProxy will only allow joining bots with W3 enabled version. [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] MAJOR: 1 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] MINOR: 28 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] PATCH: 5 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] BUILD: 7680 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Server: server.eurobattle.net [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] W3 path: C:/Program Files (x86)/Warcraft_III_1.28/Warcraft III 1.28.5 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Listening for gproxy games on port [6125] [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Listening for warcraft 3 connections on port 6112 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] GProxy++ Xpam Version 14 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] List of commands: !commands [05-06-2020 19:43:29][GPROXY][LOG_INFO] Created euro reg key [05-06-2020 19:43:29][GPROXY][LOG_INFO] Created blizz reg key [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] pf subsystem is disabled [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] pf full tunnel is disabled [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Setting netgameport to 6113 [05-06-2020 19:43:29][GPROXY][LOG_INFO] Successfully set netgameport to 6113 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] GPROXY READY [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Waiting max 35 seconds for W3 to start [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Waiting W3... [05-06-2020 19:43:30][SYSTEM][LOG_INFO] Detected W3 as running [05-06-2020 19:43:34][GPROXY][LOG_INFO] Creating new WC3 socket connection [05-06-2020 19:43:34][GPROXY][LOG_INFO] Initiating the two way connection [05-06-2020 19:43:34][GPROXY][LOG_INFO] Connection marked as WC3 [05-06-2020 19:44:00][GPROXY][LOG_INFO] Local socket disconnected due to socket error [05-06-2020 19:44:00][GPROXY][LOG_INFO] Deleting connection
    It's when you loose everything, that you can start doing anything - Don't try to have control, let loose, just, Slide.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    zagvozd
    Age
    36
    Posts
    15

    same problem cant conect

    Quote Originally Posted by LarsA1exxander View Post
    Hi, xpam is not the only private server I play on and so to jump between servers I would run the reg file and to return to xpam I would just launch the client and that always worked. However I have just tried now and even though the gateway is Eurobattle.net Gproxy it stays stuck on the Initiating connection panel and never loads. A solution would be very helpful and appreciated. Following is the gproxy log: [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] starting winsock [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] setting process priority to "above normal" [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] RESTRICTED MODE OFF [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] W3 exe: C:/Program Files (x86)/Warcraft_III_1.28/Warcraft III 1.28.5/Warcraft III.exe [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] GProxy will only allow joining bots with W3 enabled version. [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] MAJOR: 1 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] MINOR: 28 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] PATCH: 5 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] BUILD: 7680 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Server: server.eurobattle.net [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] W3 path: C:/Program Files (x86)/Warcraft_III_1.28/Warcraft III 1.28.5 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Listening for gproxy games on port [6125] [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Listening for warcraft 3 connections on port 6112 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] GProxy++ Xpam Version 14 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] List of commands: !commands [05-06-2020 19:43:29][GPROXY][LOG_INFO] Created euro reg key [05-06-2020 19:43:29][GPROXY][LOG_INFO] Created blizz reg key [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] pf subsystem is disabled [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] pf full tunnel is disabled [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Setting netgameport to 6113 [05-06-2020 19:43:29][GPROXY][LOG_INFO] Successfully set netgameport to 6113 [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] GPROXY READY [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Waiting max 35 seconds for W3 to start [05-06-2020 19:43:29][SYSTEM][LOG_INFO] Waiting W3... [05-06-2020 19:43:30][SYSTEM][LOG_INFO] Detected W3 as running [05-06-2020 19:43:34][GPROXY][LOG_INFO] Creating new WC3 socket connection [05-06-2020 19:43:34][GPROXY][LOG_INFO] Initiating the two way connection [05-06-2020 19:43:34][GPROXY][LOG_INFO] Connection marked as WC3 [05-06-2020 19:44:00][GPROXY][LOG_INFO] Local socket disconnected due to socket error [05-06-2020 19:44:00][GPROXY][LOG_INFO] Deleting connection
    [YOUTUBE][/YOUTUBe
    same problem cant conect

  3. #3
    Registered User I'm waiting for the email confirmation :(

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    NN
    Posts
    3
    Server is down apparently.

  4. #4
    New User
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Croatia
    Age
    26
    Posts
    2

    Angry

    I get the message "unable to connect to Battle.net. You may be trying to connect to an invalid Battle.net server......".

    I didn't change anything before this happened. It just happened suddenly for no reason.

    I've tried everything on this site: https://wiki.eurobattle.net/index.ph...t_to_server%3F

  5. #5
    New User
    Join Date
    Jun 2020
    Age
    26
    Posts
    3
    Same problem cant connect its olny windov with initiating connection to battle net and nothing... wtf is with that?

  6. #6
    New User
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Croatia
    Age
    26
    Posts
    2
    I get the message "unable to connect to Battle.net. You may be trying to connect to an invalid Battle.net server......".

    I didn't change anything before this happened. It just happened suddenly for no reason.

    I've tried everything on this site: https://wiki.eurobattle.net/index.ph...t_to_server%3F

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    May 2009
    Location
    Turkiye
    Age
    30
    Posts
    6
    I am having connection issues since 05.06.2020. It is stuck at "Initiating connection to Battle.net..."

  8. #8
    New User
    Join Date
    May 2015
    Age
    32
    Posts
    2
    Same here, stuck on initiating connection to battle.net since 05.6.2020.

  9. #9
    New User
    Join Date
    May 2015
    Age
    32
    Posts
    2
    Same here, stuck on Initiating connection to Battle.net... since 05.06.2020.

  10. #10
    New User
    Join Date
    Jun 2020
    Age
    26
    Posts
    3
    Same cant connect since this morning

  11. #11
    Same here, stuck at initiating connection, never get past since yesterday. Tried reinstalling clien and warcraft, both versions.

  12. #12
    New User
    Join Date
    Jun 2020
    Location
    Nis
    Posts
    1
    Same problem with this. I am from Serbia.
    Is there maybe a location problem.

    Thanks!

  13. #13
    New User
    Join Date
    Jun 2020
    Age
    26
    Posts
    3
    Same problem...I want to play but it stuck at Initiating connection to Battle.net ...How to fix it?

  14. #14
    LA Administrator Jimmy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Belgrade
    Posts
    137
    Blog Entries
    5
    Guys the situation is resolved, Server is back Online ,we had a technical problem , we are sorry for the inconveniance.


    Eurobattle Discord https://discord.gg/ckPjttW
    Lagabuse Forum https://dota.eurobattle.net/la/forum...rofile;u=35210
    Lagabuse Discord https://discord.gg/U73dJMP




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Affiliates