Results 1 to 6 of 6

Thread: Molba za pomoć.

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Sarajevo
    Age
    32
    Posts
    9

    Molba za pomoć.

    Pozdrav, imam problem sa igrom te vas molim za malu pomoć.

    Nekuveće nisam imao interneta pa sam pokrenuo igru vs botova i nakon 2-3 odigrane igre počelo mi je štopati. Iz čista mira, usred partije, počelo mi se blinkati i odtad čak i kad pokrenem igru, od samomg početka, to mi se dešava. Ne mogu ni kursor miša pokretati bez štopanja.
    Igram par mjeseci na eurobattle.net-u, nikad nisam imao problema, do internet konekcije nije, virus nisam mogao pokupiti jer mi se to desilo u offline mode-u a sve sam probao. Rešiti problem preko option (grafika, rezolucija), obirsao sam igru i skinuo novu ali čim prebacim na 1.26patch pojavi se isti problem, igru normalno pokrenem ali kad preko switcher-a promjenim na 1.26 patch otvori igru sa štopanjem.

    Ako ima neko neki savjet, bio bih jako zahvalan.
    Unapred hvala.

  2. #2
    Honored Member efko.aqw-LA's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    belgrade
    Posts
    750
    Mislim da znam sta je problem, ali nisam siguran kako da ga resis, ali moze ovako:
    1. Ocisti pc
    2. Proveri da li imas problema sa ventilatorom na procesoru
    Hidden Text click here to show


    3. Proveri isto na graficku
    4. Mozda moze biti problema sa net.framework ili vissual c++, za vissual c++ znam da ima opcija Repair, jer kod mene ponekad ne radi kako treba na windows xp, sp2
    5. Kad proveris ventilatore i ocistis pc, promeni rezoluciju slike, to imas kad startujes igru Options/Video/Resolution
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	cool.jpg‎ 
Views:	111 
Size:	36.8 KB 
ID:	178739  

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Sarajevo
    Age
    32
    Posts
    9
    I opet isto.
    Uradio sam full scan, išao sam repair na taj visual a stavio sam sve na low i najmanju rezoluciju u igri i opet sve isto. Štopa.

    Ono što me najviše buni je to što je igra normalna na 1.21 ali čim promjenim na noviji patch igra štopa.
    Skidao sam sa različitih sajtova patch-ove ali uvijek isto...

  4. #4
    Honored Member efko.aqw-LA's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    belgrade
    Posts
    750
    Jesi li ocistio pc? Imao sam taj problem pre 2-3 godine i resio sam ga ciscenjem i promenom hladnjaka na procesoru. NiGhT^^StAlKeR je prijavio da je problem kod njega bio vezan za procesor i kad je sredio to sve se vratilo u normalu [koliko se secam].

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Sarajevo
    Age
    32
    Posts
    9
    Aaa, ti si mislio očistiti računar u smislu očistiti od prašine i prljavoštine a ne očistiti od virusa... Ja izdangubio jače od 1h na full scan
    Probaću i to sutra ali čisto sumnjam da će išta promjeniti. Računar je relativno čist a pored ove igrice igram i cs pa da je do toga to bi se primjetilo i u toj igrici.
    A nju igram bez ikakvih problema.

  6. #6
    Honored Member efko.aqw-LA's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    belgrade
    Posts
    750
    Igram i ja jos neke igrice, ali za war craft se javlja taj problem, tako da razmisljaj da promenis ceo hladnjak na procesoru, tu se valjda ukloni stara i stavlja nova termalna pasta kad se skida celi deo. Trebalo bi oko 5-6e da kosta. Postavio sam ti sliku gore u spoileru.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Affiliates