Results 1 to 9 of 9

Thread: Warcraft 3 no switch es

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2015
    Age
    28
    Posts
    4

    Unhappy Warcraft 3 no switch es

    I wanted to play dota with some of my friends but i couldn't ge through.I have some problems with warcraft 3 even from the begging.

    As shown in this video,if i open without switches(thats what battlenet does) it will give igxprd32.dll error,trash my graphic card,and sometimes BSOD.I was able to fool it once by rapidly closing war3 while eurobattlenet was checking and open my shortcut to war3 immediately with switch -swtnl.Can't do that on warcraft 3 TFT exe unfortunetly.Game works fine,no lag,no problems.

    https://www.youtube.com/watch?v=syGUCi_RGXA

    In Garena works but Garena doesn't support war3 as it did before.

    http://postimg.org/image/7dxdgci81/

    I wondered if you could make an update to eurobattlenet to ask wheter to use switches or not.I would really apreciate it.Thanks

    P.S:don't suggest to change my graphic card.I know it is at fault but can be bypassed as shown above.Just need an other way around to connect to eurobattlenet as Garena Servers are mainly use by Bot Servers that create automatically servers for different maps on which whether i dont have acces(Game Policy,blocked ports at students hostel),whether maps are borring ant take long time(Footman Frenzy etc.)

  2. #2
    NINJA TURTLE mrniceguy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bosna i Hercegovina
    Age
    41
    Posts
    5,707
    First, you cant play on our server without having installer (bnet client).

    You should not had any issues since warcrat you can play on 128mb graphic card.


    I SIMPLY DONT GIVE A F..K
    RAGE MODE ENGAGED

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2015
    Age
    28
    Posts
    4
    This will crush my laptop.The installer will launch raw war3,without any switch.It will launch war3.exe indeed but will freeze at the main menu and will result just like in the video.Switches can only be put on shortcuts:

    https://www.youtube.com/watch?v=syGUCi_RGXA
    Last edited by _dondon_; 24th January 2015 at 02:10 AM. Reason: incomplete

  4. #4
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    31
    Posts
    15,664
    Blog Entries
    2
    You can always run things manually.
    1. Open gproxy.cfg in eurobattle folder and set console to 1
    2. Create shortcut to w3l.exe and add whatever parameters you need
    3. Start gproxy manually, start w3l from shortcut, done.

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jan 2015
    Age
    28
    Posts
    4
    Thanks Bro.Worked like a charm.Anyway keep this post.There are many war3 players having this error and would seem useful.

    1.Fix igxprd32.dll error >> https://www.youtube.com/watch?v=syGUCi_RGXA .(Play without server,Optional)
    2.Open gproxy.cfg from eurobattle.net directory with Notepad and change console to 1,save changes
    3.Create shortcut to w3l.exe from warcraft3 directory and gproxy.exe from eurobattle.net directory
    4.Right-click properties on w3l shortcut and at target type at the end " -swtnl" without ""
    5.start gproxy shorctut,start w3l shortcut,enjoy

    Anyways,is it possible to host a map
    Last edited by _dondon_; 24th January 2015 at 03:06 PM.

  6. #6
    NINJA TURTLE mrniceguy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bosna i Hercegovina
    Age
    41
    Posts
    5,707
    Yes it is, you can always host a map on lagabuse.com bot.

    You can find a list of maps here and here are bots commands.

    http://dota.eurobattle.net/la/forum/...topic=137105.0

    http://dota.eurobattle.net/la/stats/maplist.php

    Just when you log into bnet join lagabuse.com channel.


    I SIMPLY DONT GIVE A F..K
    RAGE MODE ENGAGED

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Jan 2015
    Age
    28
    Posts
    4
    I visited those sites but i am not very sure what do i have to do in order host a war3 map.Can you please post a step-by-step guide or make a youtube tutorial linked to this forum.

  8. #8
    Administrator Cen's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Slovenia
    Age
    31
    Posts
    15,664
    Blog Entries
    2
    Hosting dota:
    /w lagabuse.com !pub gamename

    Hosting custom maps:
    /w lagabuse.com .map mad
    <returns list of maps with partial name *mad*>
    if more than one map is returned
    /w lagabuse.com .map fullname
    /w lagabuse.com .pub gamename

    Undefeated Mad Balls Arena champion

  9. #9
    NINJA TURTLE mrniceguy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bosna i Hercegovina
    Age
    41
    Posts
    5,707


    I SIMPLY DONT GIVE A F..K
    RAGE MODE ENGAGED

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Affiliates