Results 1 to 6 of 6

Thread: Lock acc a za co?

  1. #1
    Registered User 88kkk's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    slovakia
    Posts
    35

    Angry Lock acc a za co?

    Zdarec neviem kam mam zaradit tento topic kedze ide o lock kde najdem dôvod za lock na acc Quatro a kto mi ho dal? CCA po minute hrania mi vyskoci sprava o locku a ani neviem zaco preco odkoho
    BTW hral som na lagabuse
    Last edited by 88kkk; 29th May 2013 at 10:16 PM.

  2. #2
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    Ked si dement a pouzivas Maphack tak sa necuduj.
    Blackwolf Maphack a.k.a. war3.1.26amx je dovod.

  3. #3
    Registered User 88kkk's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    slovakia
    Posts
    35
    Tak to je pekna kktina myslim ze na MH je to vase slavne proxy ktore to detekuje tak ako je mozne ze ma stym udajnym MH pustilo do hry btw kde je daky dôkaz o udajnom MH daky click do fogu, replay, alebo nieco ci je to len na zaklade dakto myslel povedal? to by tu mali mat lock vsetci potom

    Ak sa to da dakde kuknut hod mi sme pls link pretoze ked si kukam bany je viacej nickou s nazvom Quatro ktore su zabanovane za MH tak si pls poriadne kukni ci som to fakt ja za mojim nickom neni ziadna bodka cislo pomlcka pismeno
    Last edited by 88kkk; 30th May 2013 at 03:31 PM.

  4. #4
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    To gproxy sa nemyli. Ten mh mas v pc aj keby si ho nepouzil tak jedetekovany. Ak neodrbavas tak si pozri pc a wc3 folder ci si nestiahol warcraft aj s mh.

  5. #5
    Registered User 88kkk's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    slovakia
    Posts
    35
    Naco by som si tu vylieval srdce keby odrbavam btw vyzeraju toto staty na hraca s MH? http://lagabuse.com/stats/player/1/quatro/info/1/1 to co si napisal visie tak by sa mal volat udajny MH subor/zlozka?

  6. #6
    Registered User Blind_Joker's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Slovakia
    Posts
    604
    Gproxy si nevymysla. Takze to mas v PC a neodrbavaj ze nie.


    Bodka.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Affiliates