Results 1 to 13 of 13

Thread: Another application is using a needed game port. GPROXY PROBLEM.

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lithuania
    Posts
    5

    Another application is using a needed game port. GPROXY PROBLEM.

    Hi, i had problems with ports... In gproxy.cfg it said he is using the 6125 port,but then gproxy starts it uses a 6112 port like wc3.exe... And whatever port i put in gproxy.cfg it wont change... I dont know what to do.. cause gproxy and wc3.exe using the same port.. i tried to reinstaling nothing changed, i turned windows firewall off. I have avast antivirus,but i turn off all protection.. I dont know help smbd..

  2. #2
    Registered User kingW3's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgrade
    Posts
    757
    Instead change port of wc3

  3. #3
    Xpam"s baby MR.baby's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    EGYPT
    Age
    29
    Posts
    1,892
    Blog Entries
    1
    i think it's not related with Gproxy any way Try Log in Without Gproxy and tell me if you still getting this Error
    Last edited by MR.baby; 22nd July 2012 at 02:15 PM.
    Contact me.

    Facebook





  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lithuania
    Posts
    5
    When i change wc3.exe port it's working fine.. but eurobattle dont except other ports.. I got kicked then i trying to join game. But i dont get that error.

    Without gproxy i cant connect to eurobattle at all..

    And i know that gproxy is using the same port as wc3.exe cause i checked "netstat -ano"

  5. #5
    Registered User kingW3's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgrade
    Posts
    757
    You can't join because you're banned 99%,check your nickname here [url]http://lagabuse.com/stats/search[/url]
    btw about gproxy you can run it if you change your gateway to just eurobattle.net(by clicking the magnifying glass)

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lithuania
    Posts
    5
    [URL]http://lagabuse.com/stats/player/1/amplitude[/URL] im not banned..

    i dont understand about gateaway,maybe you can explain me more ?

  7. #7
    Registered User kingW3's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgrade
    Posts
    757
    When you enter warcraft 3 and before you click battle.net icon there is like a zoom button on right click on it and you will get a menu of servers,btw explain me how do you join games?

  8. #8
    Xpam"s baby MR.baby's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    EGYPT
    Age
    29
    Posts
    1,892
    Blog Entries
    1
    Choose This


    Contact me.

    Facebook





  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lithuania
    Posts
    5
    Oh good. if choose gateaway without gproxy,i can play. Good But as i understand reconnect protection doesnt exist for me ;-) How do i join the games ? as all of you do Correct you question cause i dont understand what you mean

  10. #10
    Registered User kingW3's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgrade
    Posts
    757
    nvm do you play pg or dota/custom games

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Lithuania
    Posts
    5
    i playing normal dota, i dont know what pg means.. you can check in here what games i play [URL]http://lagabuse.com/stats/player/1/amplitude[/URL] im abit new in dota,so i dont know all terms like "pg" means ;]

    BTW Thanks alot guys.

  12. #12
    Registered User kingW3's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgrade
    Posts
    757
    pg is normal warcraft 3 and the term is "Play Game" anyway you don't get kicked because of ports or gproxy you get kicked because of the hosts or the ping or you are banned(maybe you got unbanned just now)

  13. #13
    Xpam"s baby MR.baby's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    EGYPT
    Age
    29
    Posts
    1,892
    Blog Entries
    1
    Any Way Good Luck & Have Fun

    Contact me.

    Facebook





Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Affiliates