Originally Posted by
Mitix
nu am facut eu postul asta(vroia un amic si i-am spus sa isi incerce norocul)......am si uitat de el( nici nu imi merge dota2 pe pc) ....Puteati spune da/nu sau sa nu spuneti nimic.
Bitch please........nu va mai dati atat de destepti pe forumurile astea ..stati pe net 24/24 si va credeti inteligenti dar defapt aveti 3 clase sau in cel mai bun caz faceti si voi o facultate de arat cartofi (doar k sa ai si tu o diploma).Pastreaza-ti te rog posturile pline de inteligenta pt altcineva.Niciodata nu te-am deranjat cu nimic...esti atat de lipsit de ocupatie chiar?
Ce va place sa va dati asa de inteligenti pe forumu asta?sunteti considerati in viata reala niste prosti si vreti macar aici sa va simtiti destepti?alta explicatie nu imi gasesc..pe toti ii vad......fiecare cauta pe google cuvinte pompoase sa isi aduca in post sa arate el ce vocabular pompat cu botox are....
Interesante injurii . Oricum imi dau seama dupa toate artificiile alea care le pui intre fraze , dupa "vocabular pompat cu botox" si in special dupa acel avatar extraordinar ca esti un cocalaur* prapadit.