Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 39 of 39

Thread: Gproxy = POVINNOST

  1. #31
    registered user gun10a's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Námestovo
    Age
    32
    Posts
    904
    Quote Originally Posted by lubacos View Post
    Zdravim, ja som neinstaloval c++, nestahoval som ani framework , warcrafta mam len skopceneho a este na to vsetko mam windows 7 ale kupodivu mi vsetko ide tak ako ma
    Asi to bude tým, že si to už mal :-)
    Nemáš Visual Studio, alebo niečo podobné ?


    Fakt som krásavec

  2. #32
    Registered User
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    doncaster
    Age
    36
    Posts
    87
    No nie , laptop mam od dellu, mozno som to stiahol ako sucast nejakeho opravneho balika, alebo neviem, mozno to tu uz bolo, ale nic podobne som do notasu zamerne ani nestahoval ani neinstaloval

  3. #33
    Ex Moderator the_qq's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    2,285
    Quote Originally Posted by lubacos View Post
    Zdravim, ja som neinstaloval c++, nestahoval som ani framework , warcrafta mam len skopceneho a este na to vsetko mam windows 7 ale kupodivu mi vsetko ide tak ako ma
    nápodobne, okrem toho že ja mám nainštalovaného wara. Neviem čo je chyba.
    Back in staff

  4. #34
    Registered User Sadomasochista's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    MŠK Žilina!!!
    Age
    30
    Posts
    428
    chcel by som sa postazovat, na linux nove gproxy este stefos nedoriesil, ako mozem teraz buchat ked som doma? :/

    dufam ze sa do toho coskoro pusti, alebo nemate niekto napad ako to spojazdnit cez wine???

    server isntaller akosi neotvori :/

  5. #35
    Registered User _ARTAS_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Levice
    Age
    25
    Posts
    322
    Podla mna mali nechat starú verziu Gproxy tato nová len problémy robý
    Silence always treat sick soul. :-(

  6. #36
    No a teraz som uz uplne v riti....uz konecne bezi aj to proxy bez toho aby sa to samo vyplo po chvili (ako na zaciatku) a aj ked bezi tak po 100 pokusov uz ide spustit an battlenet....ale doriti tak preco ma stale kickuju z hier????

  7. #37
    uz netreba, uz mam, len na zaciatku tohto topicu je zly link, normalne som to stiahol z oficial stranky a potom podla tychto instrukcii a ide to diky

  8. #38
    Masters of Hardcore efko.wbs's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Slovakia
    Age
    30
    Posts
    6,038
    si vsimni kolko "rokov" je stary tento topic.


    Eurobattle.net facebook page: http://www.facebook.com/eurobattle

  9. #39
    New User
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Nitra
    Posts
    2
    hram cez gproxy stale ma kikuju a ked chcem zalozit hru tak ma nikdo nevidi pri tom mam verejnu Ip. poradte

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Affiliates