Results 1 to 5 of 5

Thread: Warcraft 3 Bug!

  1. #1
    New User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Tabasalu
    Age
    31
    Posts
    2

    Warcraft 3 Bug!

    Hi all! I cant play 1vs1,2vs2 on battelnet standard game!the Play Game botton is freezed(GRAY COLOR).And some maps are missing!Did i do something wrong or im am NOB CUZZ?


    help PLZ

  2. #2
    Registered User TBK.Goldy's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Croatia
    Age
    38
    Posts
    3,341
    men, you dawnload warcrant from bad torent. must reinstal wancraft from other source.

    :s

  3. #3
    New User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Tabasalu
    Age
    31
    Posts
    2

    I know

    Yeah bad torrent but i 1 one map to download to get it work (TidewaterGlades) can enyone give mirror to download plz !!!
    AND I CANT REINSTALL BECOUSE ITS PORTABLE-WARCRAFT(on zip file)

  4. #4
    At the edge of sanity Avalon's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Heaven
    Posts
    646
    http://google.com try this link could work

    *DISCLAIMER* I WILL NOT BE HOLD RESPONSIBLE FOR ANY PORN U WILL(most likely) FIND ON GOOGLE*DISCLAIMER*

  5. #5
    Banned I'm here for some weeks and I already got banned...I'm such a jerk!

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    dsfsd
    Age
    35
    Posts
    4
    Good design!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Affiliates