Results 1 to 2 of 2

Thread: Account not activating (newly made account)

  1. #1
    New User
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    USA
    Age
    29
    Posts
    1

    Exclamation Account not activating (newly made account)

    so, i made an accound about 30 mins ago becouse my old one was deleted (didnt play for looonnnggg).

    But now i got a problem. I cant activate my account on W3. When i go activate it, it says "bad username or password" even thought i can log in to the website without a problem. I tried a diff pass, activating it with my email rather than username, but neather of these worked, and all i want is to play :(.

    i got all patches up, i got everything working, but i cant log in.

    in W3 it says my acount doesnt exist. Usually when i forgot to activate, it would say that it needs to be activated, but now it just says it doesnt exist.

    maybe its becouse the servers need to update before i can log in. i dunno. waited about 20 mins and still nothing. hope you guys can help.
    Last edited by GosuShima; 6th February 2011 at 10:33 AM.

  2. #2
    Registered User kingW3's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgrade
    Posts
    757
    if you don't activate your account before 48 hours it will be deleted but if your missing your password go here
    http://banlist.eurobattle.net/tools/lostpass.php

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Affiliates