Results 1 to 8 of 8

Thread: Ghost help - nefunkčnost příkazů

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Czech Republic
    Posts
    5

    Question Ghost help - nefunkčnost příkazů

    Zdravim!
    Před pár dny jsem zkusil program ghost na hostování her v dotě.
    Vše funguje, hru založím ale většinou se do ní nepřipojím
    ...could not be found, a když ano, tak nefungují příkazy.
    Tudíž nemohu hru odstartovat...když jsem dal v channelu
    !pubby [nick kamaráda] [název hry] tak jsme mohli příkazy zadávat oba,
    ale to teď již taky nejde.
    + Kdykoli jsem v channelu můžu psát třeba milion příkazů a vše funguje
    (!map !load...) ale jakmile založím hru a vrátím se do channelu, tak
    opět žádné příkazy nefungují...
    ghosta mám poprvé, možná je něco špatně, například s řádky

    bot_hostport = 6112 a admingame_port = 6112 si vůbec nejsem jistý...
    když dám v seznamu her vytvořit hru, tak se někdo připojí a mohu odstartovat, ale nejde pubnout, takže jak se někdo odpojí už to nejde 5v5
    internet mám rychlej dost a ip veřejnou, porty v routeru nastavený, tam by chyba být neměla (v jiných hrách mohu taky bez problémů hostnout)

    config:

    bot_log = ghost.log
    bot_language = language.cfg
    bot_patch23ornewer = 1
    bot_war3path = D:\Warcraft III\Warcraft III
    bot_bindaddress =
    bot_hostport = 6112
    bot_maxgames = 5
    bot_commandtrigger = !
    bot_mapcfgpath = mapcfgs\
    bot_savegamepath = savegames\
    bot_mappath = maps\
    bot_savereplays = 0
    bot_replaypath = replays\
    bot_virtualhostname = IceFrog
    bot_hideipaddresses = 0
    bot_spoofchecks = 0
    bot_refreshmessages = 0
    bot_autolock = 0
    bot_autosave = 1
    bot_allowdownloads = 1
    bot_pingduringdownloads = 0
    bot_maxdownloaders = 3
    bot_maxdownloadspeed = 1000
    bot_lcpings = 1
    bot_autokickping = 200
    bot_lobbytimelimit = 10
    bot_latency = 150
    bot_synclimit = 200
    bot_votekickallowed = 1
    bot_votekickpercentage = 100
    bot_defaultmap = dota6.68b
    bot_motdfile = motd.txt
    bot_gameloadedfile = gameloaded.txt
    bot_gameoverfile = gameover.txt

    admingame_create = 1
    admingame_port = 6112
    admingame_password =

    db_type = sqlite3
    db_sqlite3_file = ghost.dbs
    db_mysql_server = localhost
    db_mysql_database =
    db_mysql_user =
    db_mysql_password =
    db_mysql_port = 0

    bnet_server = server.eurobattle.net
    bnet_cdkeyroc = FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
    bnet_cdkeytft = FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
    bnet_username = Účet bota
    bnet_password = xxx
    bnet_firstchannel = W3-Bots
    bnet_rootadmin = Můj účet, přes který hraju
    bnet_commandtrigger = !
    bnet_holdfriends = 0
    bnet_holdclan = 1

    bnet_custom_war3version = 24
    bnet_custom_exeversion =
    bnet_custom_exeversionhash =
    bnet_custom_passwordhashtype = pvpgn
    Last edited by Killing joke; 1st August 2010 at 06:41 PM.

  2. #2
    inactive :( MiZiGe's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Slovakia & Germany
    Age
    38
    Posts
    6,127
    na co tam máš tohle:
    admingame_create = 1
    pokuď nevíš, co to je, tak si to dej na 0
    a
    bot_hostport = 6112
    admingame_port = 6112

    si uprav, protože pravděpodobně máš na 6112 i warcraft
    bot_hostport = 6113
    admingame_port = 6114

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Czech Republic
    Posts
    5
    Tak teď to vypadá takhle:


  4. #4
    inactive :( MiZiGe's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Slovakia & Germany
    Age
    38
    Posts
    6,127
    j, teď je server offline

  5. #5
    Registered User Godlike[CZe]'s Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Písek
    Age
    30
    Posts
    140
    Quote Originally Posted by Killing joke View Post
    Tak teď to vypadá takhle:

    Teď je dole server tak proto ti to myslim nejde

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Czech Republic
    Posts
    5
    Tak nyní hru vytvořím a bez problémů se do ní připojím,
    ale příkazy stále nejdou, tedy neodstartuji...

  7. #7
    inactive :( MiZiGe's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Slovakia & Germany
    Age
    38
    Posts
    6,127
    spoof-checkol si sa po pripojení do lobby?

    /w botname spoofcheck

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Czech Republic
    Posts
    5
    Tak už vše jde jak má, moc díky za pomoc...
    měl jsem za to, že když je v configu
    bot_spoofchecks = 0 tak to není třeba...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Affiliates